Terug

Verzenden & retourneren

Na bestelbevestiging en betaalbevestiging sturen wij jouw bestelling binnen 2 werkdagen naar je toe. Elk product wordt in Nederland op bestelling geproduceerd. Wij checken de kwaliteit nauwlettend en zorgen dat jij niet anders krijgt dan een perfect passende dskinz voor jouw devices!

Na productie krijg je een mailtje met een verzendbevestiging. Hieronder kun je zien hoe lang de transit tijden zijn.

Nederland

Voor zendingen binnen Nederland gelden de volgende richtlijnen na verzendbevestiging.

  • Brievenbus post: 1 tot 2 werkdagen
  • Pakketpost: 1 werkdag

België

  • PostNL met Track & Tace: 1 werkdag
  • PostNL/Bpost zonder Track & Trace: 2-5 werkdagen

Retourneren

Je hebt 14 dagen om de koop te herroepen

Terugbetaling binnen 14 dagen

Klantvriendelijk beleid

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst van het product. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u het model formulier ontbinding / herroeping invullen en binnen de termijn opsturen. Dit op het email adres sales@dskinz.com. Onderaan deze pagina kunt u het modelformulier downloaden.

Wanneer mag ik een artikel retourneren?

Het consumentenkooprecht ondersteunt onderstaande stelling:
– Je moet de originele factuur overleggen.
– Verpakking dient zorgvuldig te zijn geopend, zodat deze niet onnodig beschadigd wordt.
– Het product moet compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn.
– Retourneren dient altijd in originele verpakking plaats te vinden. Dit is wettelijk vastgelegd, de klant dient de verpakking zorgvuldig te openen.

Hoe retourneer ik een product?

Zorg ervoor dat de envelop/ het pakket voldoende gefrankeerd is en zorg ervoor dat het duidelijk is wie de afzender is. Voeg de pakbon/factuur bij. Verpak het product zo dat we het in nette staat ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk dat wij je retour in goede orde ontvangen. Wil je er zeker van zijn dat wij je bestelling retour krijgen dan kun je er ook voor kiezen om het als (brievenbus)pakket te verzenden zodat je retour altijd te traceren is via de track & trace code die je ontvangt van de vervoerder.

Kan ik een bestelling ook ruilen?

Uiteraard mag je een product ruilen. Je retourneert je originele bestelling waarna je bij ontvangst van ons het aankoopbedrag terugontvangt. Het product waarnaar je wenst te ruilen bestel je direct in onze winkel, we beschouwen deze dan als een nieuwe bestelling. Je kunt uiteraard ook wachten met het plaatsen van de nieuwe bestelling totdat je het aankoopbedrag hebt ontvangen.

Hoe snel ontvang ik mijn geld terug?

We streven ernaar de betaling zo spoedig mogelijk terug te betalen. In de regel ontvang je het bedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee de betaling is gedaan.

Waar stuur ik mijn retour naartoe?:

dskinz
Madame Curiestraat 23
2171TW Sassenheim
Nederland

Gebruik bij uw retour altijd het retourformulier. Deze kunt u downloaden via de onderstaande knop, uitprinten en zo volledig mogelijk invullen. Voeg deze bij uw retour om een zo snel mogelijke afhandeling te kunnen realiseren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
/ - Reviews @
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »